trendymondmasker logo

Wear it, don’t share it!

partner

Wil jij ook graag mondmaskers verkopen voorzien van jouw eigen merk? Dat kan!

Laat jouw mondmaskers door ons verkopen, verpakken en verzenden! Zo hoef je verder niets meer aan te doen, enkel zo veel mogelijk mondmaskers verkopen door ze te promoten bij jouw publiek . En ja, je krijgt uiteraard een kickback!

Wij maken de maskers en zorgen voor de verpakking en verzending. Je klanten bestellen via jouw eigen pagina op deze website en jij krijgt een leuke kickbackfee per verkocht masker! De kleurtjes van jouw pagina kies je zelf, inclusief tekst en uitleg. Dus werkelijk een eigen pagina, alsof het je eigen webshop voor mondmaskers zou zijn.

Dit is de ideale oplossing voor o.a. sportclubs, events, nachtclubs, artiesten en vele anderen. Het is trouwens een erg voordelige manier om iets te verdienen en tegelijkertijd jouw merk / ploeg of concept onder de aandacht te brengen en levendig te houden.

Concreet: Het is belangrijk voor ons om dit haalbaar te maken én te houden voor zowel onszelf als voor onze partners. Dat bedoelen we dan op 4 manieren:

  • Organisatorisch
  • Financieel
  • Grafisch
  • Verantwoordelijkheid

Organisatorisch: Wij zorgen voor de mondmaskers en verzending, jullie zorgen voor de promotie. Via je eigen kanalen (social media, nieuwsbrieven, je eigen website,…). Wij maken zelf reclame op Google, Facebook en andere social media voor onze shop in het algemeen. We verwachten van onze partners dat ze dit doen voor hun eigen pagina binnen onze shop. Het is zo dat we enkel samen voor een grote verkoop kunnen zorgen.

Financieel: Wij ontvangen de betalingen via onze shop. Jij krijgt bij elke bestelling een melding dat er mondmaskers van jouw collectie verkocht zijn en om hoeveel stuks het gaat. Dat kan je natuurlijk zelf gemakkelijk checken. Na het einde van elke maand voorzien wij een overzicht van de verkochte items en je krijgt daarbij een creditfactuur. Deze betalen wij dezelfde dag nog uit op het rekeningnummer dat je opgeeft. Aantal verkochte maskers x kickback per masker = uw verdiensten.

Grafisch: Een beperkt aantal mondmaskers in uw collectie. Je kan maximaal 5 verschillende mondmaskers aanbieden. Het ontwerp lever je zelf aan (of door je ontwerper)  of laat je door ons maken tegen een kleine vergoeding.

Verantwoordelijkheid: Het is (zeker in deze tijd) belangrijk om het risico te delen. Dit werkt immers enkel als beide partijen hun verantwoordelijkheid opnemen. Een goede inschatting van het aantal mondmaskers dat je gaat verkopen is tamelijk moeilijk te maken. We beginnen met een klein aantal (24 stuks) te drukken en drukken bij naarmate er meer interesse is.  De aanmaak van jouw pagina en het ontwerpen van jouw collectie kost uiteraard ook heel wat tijd en daarom dus ook geld. Voor de opstart brengen wij €125,00 per verschillend  masker in rekening, wat ongeveer de helft is van de werkelijke kost. Laat je de ontwerpen van de mondmaskers door ons maken, dan komt er €50,00 per verschillend ontwerp bij (standaard mondmaskerontwerp). Laat je het ontwerp door je eigen ontwerper maken, dan blijft het bij die €125,00. Worden er in de eerste maand 50 stuks verkocht per ontwerp OF 150 stuks in totaal, dan betalen wij je die €125,00 + de ontwerpkosten terug (enkel geldig bij onze eigen ontwerpen).  Het is mogelijk om eerst 1 mondmasker in uw collectie te zetten en er later bij te voegen. Deze bedragen zijn ex. BTW.

Het model: We willen voor onze partners enkel het model Premium aanbieden.  De verkoopprijs is €14,99 inclusief 6% BTW voor alle maskers van alle partnercollecties.  Je kickback is €5,00 per masker exclusief 21% BTW.  De overige €10,00 euro hebben we nodig voor het drukken, administratie, handling en transport.

Door het invullen van het onderstaande formulier stelt u zich kandidaat om aan het partnerprogramma deel te nemen. Wij kiezen enkel sterke merknamen uit om deel te nemen.

 

 

Registratie Partner
Minimaal acht karakters Een kleine letter Een hoofdletter Een nummer Een speciaal karakter
Voor hier uw wachtwoord in.
Voer hier uw wachtwoord nogmaals in.
Enkel bedrijven met een geldig BTW-nummer kunnen partner worden)
Op dit rekeningnummer doen wij de uitbetalingen. Enkel belgische of nederlandse rekingnummers zijn toegestaan.
De opbrengsten uit dit partnership zijn hoofdzakelijk afhankelijk van de promotie die u maakt via uw eigen kanalen. Wanneer er minder als 50 mondmaskers verkocht worden per ontwerp OF 150 stuks in totaal, dan betalen wij u de deelnamekost van €125 per ontwerp ex. BTW + eventuele ontwerpkosten niet terug. *
Wij hebben uw toestemming nodig om uw merknaam en eventueel bijhorend logo te mogen gebruiken in onze communicatie. *
Verklaring op eer *
Ontvang als eerste nieuws over nieuwe producten, nieuwe afwerkingen, nieuwe beschikbare mogelijkheden.

Pin It on Pinterest

Share This